17 d’abr. 2007

Allargament de jornada - Casal d'Estiu

Estimades families,
Hi ha la possibilitat de fer una ampliació de la jornada escolar d'estiu dels nostres fills i filles. Com sabeu, l'escola del 2 al 13 de juliol tancarà a les 15 hores i a partir del 15 de juliol comencen les vacances d'estiu.

Des de l'AMPA hem parlat amb dues empreses, Ziga-Zaga (l'empresa que actualment posa les nostres monitores de suport) i amb Serveis d'Esplai (l'empresa que es va encarregar el curs passat de l'allargament i del casal) perr tal de poder oferir-vos aquests dos serveis:

  • Allargament de jornada de 15 a 17 hores amb berenar del 2 al 13 de juliol. (A càrrec de Ziga-Zaga). El preu d'aquest servei és de 80.50 €. Als socis de l'Ampa que estiguin interessats en l'allargament de jornada, l'AMPA els en subvencionarà el 10% del cost, i per tant només pagarien 72,45€.

  • Casal d'estiu de 8 a 17 hores del 16 al 27 de juliol. (A càrrec de Serveis d'Esplai). El preu aproximat és de 269 € de 9 a 17 hores amb menjar i berenar inclòs i de 42 € de 8 a 9 (servei de recollida i esmorzar). El servei de recollida només es farà si hi ha més de 5 nanos que el facin.

Retorneu la vostra resposta abans del divendres 20 d'abril a 'escola per veure si és possible oferir el servei.

El mínim és de 22 nens, sinó no podrem fer-ho.