14 de maig 2007

Punt verd mòbil escolar

Benvolgudes famílies!

El proper dimecres 23 de maig vindrà a visitar-nos el Punt verd mòbil escolar.

El Punt verd mòbil escolar és un camió que passa per les escoles acollides al programa Agenda 21 a recollir tota mena de residus que generem, tant a casa com a l’escola, que ja no necessitem i que ens en volem desprendre, per tal que es puguin reutilitzar o bé reciclar.

Es tracta, doncs, que el dia 23 portem aquells objectes que no podem llençar als contenidors instal·lats permanentment al barri (rebuig, paper, vidre i plàstic). El camió pararà davant de l’escola i els mestres juntament amb els infants, lliurarem al conductor el material recollit.
A tall d’exemple del que us podeu desempallegar citem: ferralla, fusta, aerosols, material informàtic, material de laboratori, radiografies, medicaments, piles, fluorescents, roba, calçat, vernissos, pintures, coles, radios, cd’s, equips de música petits...

Ja us podeu imaginar que la finalitat d’aquesta visita, i més en el nostre cas donada l’edat dels infants, és que tots plegats prenguem consciència que hem de reciclar per tal de protegir el medi ambient.

Gràcies per endavant!

L’equip de l’EBM Can Bacardí